Hjemmesider

Bedriftens ansikt utad

Ser du behovet for å bytte ut din nettside eller har planer om å friske opp designet? Vi hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene for din nettside for at du skal kunne øke konverteringsfrekvensen.

Det er viktig med en tidsriktig, responsiv og profesjonell hjemmeside.

Med et profesjonell, gjennomtenkt webdesign kan du sikre at du raskt og nøyaktig gir dine potensielle kunder et best mulig inntrykk av deg og din virksomhet.

Vi har lang erfaring med utvikling av nettsider, med fokus på brukervennlighet, gode landingssider og stilrent webdesign.

Amber Media designer både større kundespesifikke nettstedsløsninger i henhold til kravspesifikasjon samt mindre standardiserte løsninger. Du kan få et standardtilbud på design av en ny webside ved å bruke kontaktskjemaet nedenfor.

Her kan også få hjelp til å optimalisere nettsiden din for søkemoterer.

 

Mobilvennlighet

er ikke et valg

Svært mange nettsider er ikke mobilvennlige og kan dermed bli dumpet i søkemotoren Google.

I følge statistisk sentralbyrå hadde 95% av befolkningen mellom 9 og 79 år tilgang på smarttelefon i 2019.

Bruken av internett på smarttelefon har oversteget både SMS og samtaler.

Statistikken tilsier at både du og de fleste du kjenner har en smarttelefon. Er du på jakt etter noe, er det enkelt å ta opp telefonen og gjøre et søk. De aller fleste søk på Google kommer via mobil. Google tilpasser seg flertallet av brukerne, noe som betyr at de prioriterer mobilversjonen av nettsiden din. Derfor er det viktig å ha en mobilvennlig hjemmeside, som tilpasser seg brukerens skjermflate.

Google kommer stadig vekk med nye algoritmer for å rangere nettsteder etter forskjellige kriterier.

Mobilvennlighet er meget viktig SEO-rangeringsfaktor. Flere bruker mobile enheter enn stasjonære maskiner for å få tilgang til nettet, og det er en av grunnene til at det har skjedd endringer i hvordan Google rangerer søkeresultatene. Mobilvennlighet på nett er ikke lenger et alternativ, det har blitt en nødvendighet.

Kontakt oss

La oss bygge deres neste hjemmeside.

11 + 6 =

919 019 40

hei@ambermedia.no